Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deprem haftası ne zaman? Deprem haftası mesajları, etkinlikleri neler?

Deprem haftası ne zaman? Deprem haftası mesajları, etkinlikleri neler?

Deprem haftası ne zaman? Deprem haftası mesajları, etkinlikleri neler? soruları yaşanan deprem felaketi ve deprem haftası sebebiyle araştırılıyor. Peki deprem haftası ne zaman başlıyor? Deprem haftası mesajları neler?

Genel

07.03.2024, 08:38

Türkiye en etkin deprem bölgelerinden birinde yer alıyor. Bu kapsamda vatandaşların deprem tehlikesine karşı farkındalıklarını artırmak için her yıl belli günlerde deprem haftası etkinlikleri yapılıyor. Peki, Deprem haftası ne zaman? Deprem haftası mesajları, etkinlikleri neler? 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

DEPREM HAFTASI NE ZAMAN? 

Vatandaşlar deprem haftasının tarihini araştırıyor. Bu kapsamda vatandaşlara farkındalık kazandırması için tasarlanan deprem haftası her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanıyor. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ NELER? 

Deprem haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli STK'lar tarafından organizasyonlar düzenleniyor. 

Bu kapsamda Kızılay, olası afet zararlarını azaltmak için, toplum liderleri aracılığı ile 'toplum liderlerini teşkilatlandırma projesi afet zararlarının azaltılma programı'nı hayata geçirdi. 

Diğer yandan AFAD deprem haftası kapsamında sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaşarak vatandaşları bilgilendiriyor. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

DEPREM HAFTASI MESAJLARI 

AFAD Deprem Haftası sebebiyle yayınladığı mesajda, "1-7 Mart Deprem Haftası vesilesi ile 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, kalan yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading