Yandex Metrica

Sitede Ara

Davasına baktığı iş insanıyla yemek yiyen hakim açığa alındı

Davasına baktığı iş insanıyla yemek yiyen hakim açığa alındı

Son dakika bilgisine göre; davasına baktığı iş insanıyla yemek yiyen Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, HSK ikinci dairesi tarafından açığa alındı.

Genel

23.01.2024, 17:49

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 'haksız çıkar sağlamak için örgüt kurmak' başta olmak üzere 4 ayrı suçtan örgüt lideri olarak yargılanan ve beraat eden E.B. ile ağır ceza mahkemesi başkanı Ö.İ.'nin içki masasında fotoğrafı ortaya çıktı. İstinaf hazırlığı yaparken fotoğrafın kendilerine ulaştığını ve büyük bir şok yaşadığını söyleyen şikayetçilerin avukatlarından Ertekin Kök, "Bu fotoğraf bizi dehşete düşürdü" derken, fotoğraf hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu ve savcılığın soruşturma başlattığı, soruşturma kapsamında Antalya Manavgat'ta gelen Hakimler ve Savcılar Kurulu müfettişinin ifade almaya başladığı öğrenildi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

AÇIĞA ALINDI

HSK tarafından, Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı hakkında, 26 Temmuz 2021'de soruşturma başlatılarak, müfettiş görevlendirilmişti.

HSK müfettişleri konuyla ilgili ön incelemesini tamamladı. HSK İkinci Dairesi, Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

İHRAÇ EDİLECEK Mİ?

Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının, hakkındaki müfettiş raporu tamamlandıktan sonra meslekten ihraç edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading