Yandex Metrica

Cüneyt Özdemir'den olay yaratan Ciciş Esra paylaşımı! 'Duyduğum en fantastik'

Cüneyt Özdemir'den olay yaratan Ciciş Esra paylaşımı! 'Duyduğum en fantastik'

Cüneyt Özdemir, Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy'un 13 yaşındaki çocuğu taciz etmesi olayı üzerine yorumda bulundu. Özdemir yaptığı açıklamada, 'Hâlâ olayın magazin açıklamalarında kalması! Tuhaf ötesi...' ifadelerini kullandı.

Genel

09.04.2024, 05:16

Ciciş kardeşler olarak ünlenen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy'un 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunması sonrası 10 yıl 1 ay hapis cezası alması gündeme gelmişti. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ 

Esra Ersoy olay sonrası,  "Peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım. Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı boyu benden uzundu" diyerek kendini savundu. 

Cüneyt Özdemir ise bu olaya sessiz kalmadı. Olayın hala magazin gündemi olarak değerlendirilmesine tepki gösteren Özdemir sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

'NEDEN MAGAZİN OLARAK GÖRÜLÜYOR?'

Özdemir açıklamasında, "Son yıllarda duyduğum en fantastik magazin haberlerinden bir tanesi 'ciciş' olarak anılan kardeşlerden Esra Ersoy'un 13 yaşındaki çocuğu taciz sonrası 10 yıla mahkum edilmesi. Daha ilginci ise mahkeme kararına rağmen hâlâ olayın magazin açıklamalarında kalması! Tuhaf ötesi..." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading