Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini çektikleri iddia edilmişti! İsrailli çiftin akıbeti belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini çektikleri iddia edilmişti! İsrailli çiftin akıbeti belli oldu

Son dakika haberleri... İstanbul Üsküdar'daki Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddiasıyla tutuklanan İsrail uyruklu çift serbest bırakıldı.

Genel

23.01.2024, 18:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunu görüntüledikleri iddiasıyla İsrailli N.O. ve M.O. ile bir başka şüpheli, "Siyasal ve askeri casusluk" suçlamasıyla tutuklanmıştı. İsrailli çift serbest bırakıldı.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

İSRAİL'DEN  TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

İsrail Başbakanı Naftali Bennett yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Başbakan ve Dışişleri Bakanı'nın ortak duyurusu: Türkiye ile ortak çabalarımızın ardından Mordi ve Natali Oknin serbest bırakıldı, İsrail'e evlerine dönüyorlar. Türkiye Cumhurbaşkanına ve hükümetine işbirlikleri için teşekkür ediyoruz, Oknin çiftine hoş geldiniz diyoruz."

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

OLAYIN GEÇMİŞİ

İsrailli çift, 9 Kasım günü saat 14:30 sıralarında taksi ile kuleye geldi. 34. Kata çıktıklarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun bulunduğu yerin fotoğrafını çekmeye başladı. Kule güvenliği, çekilen fotoğraflardan sonra şüphelendi ve durumu üstlerine bildirdi. Şahsıların cep telefonları incelendiğinde telefonların fotoğraf bölümünde fotoğrafların olmadığı ancak anlık mesajlaşma programı Whatsapp üzerinden fotoğrafların bir gruba atıldığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading