Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mete Gazoz'a başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mete Gazoz'a başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli okçu Mete Gazoz'a anneannesi Zarife Tahmaz'ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Genel

23.01.2024, 18:05

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi 76 yaşındaki Zarife Tahmaz, toprağa verildi. Zamansız bir kayıp yaşadıklarını belirten oğul Metin Gazoz, "Araç çok hızlıymış, vurduğu yerden 30 metre ileriye fırlatmış. Nerden baksanız 15 metre fren izi var" dedi.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

TOPRAĞA VERİLDİ

Dün Mahmudiye Camii'nde kılınan cenaze namazına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olan Mete Gazoz ile annesi Meral ve babası Metin ile kız kardeşi Melisa Gazoz ve yakınları katıldı. Meral Gazoz, annesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tahmaz'ın cenazesi, Mahmudiye Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.


 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz’u telefonla arayarak, anneannesi Zarife Tahmaz’ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti. Erdoğan, görüşmede; merhume Zarife Tahmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

METE GAZOZ'UN ÜZGÜN HALİ

Mete Gazoz, anneannesi Zarife Tahmaz’ın cenazesi töreninde oldukça üzgün göründü. Zarife Tahmaz, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading