• G.ALTIN

    4.323,81

  • DOLAR

    40,2467

  • EURO

    46,8999

  • BIST 100

    10.121,52

  • BITCOIN

    $118.988

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyümenin 4 formülünü açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyümenin 4 formülünü açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetiyle yapılan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) heyetini kabul etti. 

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. 

Toplantı sonrası konuşan Erdoğan, "Türkiye Ekonomi Modeli ile önceliğimiz, cari fazla yoluyla ülkemizi büyütmek, böylece ülkemizi dünyanın ana üretim merkezlerinden biri haline getirmektir" dedi.

Erdoğan, "Döviz kurunun üzerindeki köpüğü aldık. Ardından asgari ücrette yaptığımız düzenleme ile vatandaşımızın alım gücünü yükselttik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Büyüme ve ihracat gibi alanlardaki rekorlara ilave olarak istihdamımız salgın öncesine göre 2,7 milyon artmıştır ve bu çok büyük bir başarıdır" şeklinde konuştu.

'BİZ DAHA BÜYÜK HEDEFLERİN PEŞİNDE KOŞUYORUZ'

Erdoğan, 'Biz daha büyük hedeflerin peşinde koşuyoruz. Yatırım, istihdam, ihracat, üretim... Bunları dayadığımız iki altyapı istikrar ve güvendir. Türkiye ekonomi modeli ile önceliğimiz bu 4 başlığı cari fazla yoluyla ülkemizi büyütmektir.' ifadelerine yer verdi.

Avatar
TR Haber