Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma ziyareti kapsamında bugün Ankara'ya gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme saat 14.30'da başladı. Erdoğan ve Aliyev, bölgede yaşanan gelişmeleri ele alırken, Ukrayna savaşına ilişkin görüştü.

Genel

23.01.2024, 18:57

Son dakika! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün sabah saatlerinde Ankara'ya geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve yetkililer karşıladı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE GELDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne geldi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME BAŞLADI

Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çankaya Köşkü'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme saat 14.30'da başladı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

HANGİ KONULARI GÖRÜŞTÜLER? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev görüşmesinde, Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum, bölgesel meseleler, Türkiye-Azerbaycan münasebetleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev yaptıkları görüşmede, iki ülke iş birliğinin, Avrupa'nın enerji güvenliğine katkısına ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading