Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çocuklar bu hediyelere bayılacak! Hediye seçimi yaparken sadece oyuncaklara yönelmeyin!

Çocuklar bu hediyelere bayılacak! Hediye seçimi yaparken sadece oyuncaklara yönelmeyin!

Bir çocuğa hediye alınırken aslında çok dar bir pencereden bakılıyor. Çoğu zaman tercih oyuncaklardan yana oluyor. Aslında bu konuda o kadar fazla seçenek var ki. Mesela bir tiyatro bileti veya dergi aboneliği çocuğun hayatı boyunca unutamayacağı hediyelerden olabilir.

Genel

23.01.2024, 19:38

Çocuklara hediye olarak ne alınabilir? Çocuğa sadece oyuncak mı hediye edilir? İşte cevaplar...

Çocuklar doğum günlerine çok önem verir. Bu özel günde alacakları hediyeleri aylar öncesinden merak etmeye başlarlar. Anne baba ve davetliler ise hediye tercihlerini çoğu zaman oyuncaktan yana kullanırlar. Aslında bu konuda o kadar fazla alternatif var ki... Yapılması gereken biraz hayal gücünü zorlamak.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

NEDEN TİYATRO BİLETİ HEDİYE ETMİYORSUNUZ? 

Şöyle bir bakıldığında her şeye sahip olan, çeşit çeşit oyuncağı bulunan çocuğa belki de bir tiyatro bileti hediye edilebilir. Bu hediye çocuğu hem çok mutlu edecek hem de gösterinin yapılacağı günün gelmesi için sabretmeyi öğrenecek.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

TEK SEFERLİK ETKİNLİK ATÖLYELERİNE KAYIT YAPTIRIN

Çocukların da birtakım hobileri vardır. Çocuk adına bu hobilerle ilgili tek seferlik atölye aboneliği yaptırabilirsiniz. Hem sevdiği bir etkinlik içinde olmak hem de yeni bir ortama dahil olmak çocuğun hem mutluluğu hem de gelişimi açısından çok önemli. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

HEDİYENİZ İLE ODASINA KÜÇÜK BİR DOKUNUŞ YAPIN

Birey olduğunu keşfeden çocuklar büyüdükçe odalarını farklı tasarımlarla süslemeye başlar. Bu odalar için alacağınız biblo, tablo veya çocuğun sevdiği karakterlerle ilgili halı/nevresim de gayet hoş bir hediye olacaktır.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

ENSTRÜMAN DERSİNE KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ

Merak duyduğu bir enstrümanla ilgili ders kaydı yaptırmak da hediye seçenekleri arasında. Fiyat olarak pek de ucuz olmayan bu aktivite, çocuğun gelişimi olumlu yönde etkileyeceği gibi aileleri de maddi yönden destekleyebilir. 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

EĞLENCELİ PİJAMALAR HEDİYE EDİN

Eğlenceli kıyafetler, özellikle komik tarzda tasarlanmış pijamalar çocuklara hediye edilebilecek şeylerden. Aile bve arkadaşlarıyla yapacağı pijama partilerine katılırken giyebileceği bu pijama sizi her zaman gülere anmasını sağlayacaktır. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

DERGİ ABONELİĞİ DE SEÇENEKLER ARASINDA

Kitap okuma alışkanlığı olmasa da her çocuk mutlaka bir kitapçıya girdiğinizde dergilere yönelir. Sevdiği karakterlerle ilgili etkinliklerin yer alabileceği dergilere çocuk adına birkaç aylık abonelik alabilir ve bunu da hediye edebilirsiniz. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

ÖZEL TASARIM TAKVİMLERE NE DERSİNİZ? 

Aile birliğine ve aile içindeki kişilerin özel günlerine çok önem veren çocuklar için, hususi tasarlanmış takvimler hediye etmek de çok hoş olabilir. Çocuk, aile bireylerine ait özel günlerin işaaretli olduğu bu tarz takvimleri eminiz elinden ve dilinden düşürmeyecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading