Yandex Metrica

Çırağan'dan sonra İBB'den Topkapı'da yeni ağaç katliamı!

Çırağan'dan sonra İBB'den Topkapı'da yeni ağaç katliamı!

Çırağan'da 112 çınar ağacının katledilmesinin ardından CHP'li İBB bu kez de İstanbul Topkapı'da sessiz sedasız ağaç katliamı gerçekleştirdi.

Genel

23.01.2024, 19:04

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi skandal bir işe imza atmış ve Dolmabahçe'deki Çırağan Caddesinde bulunan 112 çınar ağacını tek tek kesmişti. Görüntüler sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Bazı vatandaşlar ortaya çıkan manzaraya isyan etmişti. Gezi Parkında yeri değiştirilen ağaçları bahane ederek sokakları ateşe verenler, İBB'nin ağaç katlimanına ses çıkarmadı. Orman Bölge Müdürlüğü kesilen ağaçlarla ilgili İBB'ye idari para cezası uygulamıştı. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

BU KEZ TOPKAPI'DA KATLİAM YAPILDI

Çırağan'da 112 Çınar Ağacının katledilmesinin ardından CHP'li İBB, bu kez de İstanbul Topkapı'da sessiz sedasız ağaç katliamı gerçekleştirdi. Haber7.com'da yer alan habere göre; İBB tarafından Zeytinburnu Merkez Efendi'de bulunan deprem parkında da onlarca ağacı katlettiği ortaya çıktı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

İBB'DEN KLASİK BAHANE

İBB'den konuyla ilgili yaptığı açıklamada yine benzer bir bahaneye sığındı. İBB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bu ağaç turunçgil uzun antenli teke böceği ile bulaşık olduğu ve diğer ağaçlara da bulaştırmaması için alandan uzaklaştırılmıştır" 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

VATANDAŞ TEPKİLİ

İstanbullı İBB'nin ağaç katliamına sessiz kalmadı. Vatandaşlar ağaçların 15 gün öncesine kadar yerinde olduğunu ve hepsinin sağlıklı durduğunu iafde etti. İnsanların yazın bu ağaçların gölgelerine sığındığını ve bu alanda piknik yaptığını dile getirerek İBB'ye tepki gösterdi. 

Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan çınar ağaçlarından 112 tanesi kansere yakalandıkları bahanesiyle köklerinden kesilmişti.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

CHP'nin çürümeye terk ettiği ve kanser bahanesiyle Beşiktaş’ta Çırağan Caddesi üzerindeki asırlık çınar ağaçlarını kesmesi cezasıl kalmamıştı. Orman Bölge Müdürlüğü kesilen ağaçlarla ilgili İBB'ye idari para cezası uygulamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading