Yandex Metrica

CHP’li Aydın Belediyesi’nde zimmet skandalı! Sahte evrakla 1 milyon liralık vurgun yaptılar

CHP’li Aydın Belediyesi’nde zimmet skandalı! Sahte evrakla 1 milyon liralık vurgun yaptılar

CHP'li belediyede nitelikli zimmet skandalı patlak verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği'nde sahte evrakla 1 milyon liranın zimmete geçirildiği ortaya çıktı.

Genel

28.03.2024, 11:20

Özellikle son günlerde CHP'li belediyelerin skandallarla dolu serüvenleri gazetelerin manşetlerini süslerken bunlara bir yenisi daha eklendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. CHP'li belediyede bu kez nitelikli zimmet skandalı patlak verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği'nde sahte evrakla 1 milyon liranın zimmete geçirildiği ortaya çıktı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

1 MİLYONLARA ZİMMETE GEÇİRİLMİŞ

Sabah'ın haberine göre; Aydın Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri ve aynı zamanda harcama yetkilisi olan Avukat Ayşegül L. imzası ile davalar için belediyenin banka hesabından nakit avanslar çekilerek, bir kısmının dava masrafları için harcandığı, harcanmayan kısmının ise sahte evrakla harcanmış gibi gösterildiği tespit edildi. Zimmete geçirilen paranın 1 milyondan fazla olduğu tespit edildi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SUÇU BAŞKASINA ATTILAR

Zimmet olayının açığa çıkması ile paniğe kapılan belediye yetkilileri, suçu hiçbir imza yetkisi olmayan işçi Pelin T.K.'nin üzerine yıktı. Pelin T.K, suçlamayı kısmen kabul etse de zimmete geçirilen tutarın az bir kısmının kendisinde olduğunu beyan etti. İşten atılan Pelin T.K. hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BENZER SKANDAL AYDIN'DA DA YAŞANDI

Benzer bir nitelikli zimmet olayı da Aydın ASKİ Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği'nde yaşandı. Adliyelerde takip edilen davaların masrafı için belediye hesaplarından çekilen nakit avansın bir kısmının harcandığı bir kısmının ise sahte belge ile harcanmış gibi gösterilip zimmete geçirildiği ortaya çıktı. Büro personeli Engin S.'nin bu şekilde 200 bin lirayı zimmetine geçirdiği tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading