Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin tesettür alerjisi! Merzifon'da tesettürlü öğretmene skandal ifadeler

CHP'nin tesettür alerjisi! Merzifon'da tesettürlü öğretmene skandal ifadeler

Başörtüsü ve tesettür üzerinden siyaset yapan CHP, bu defa Amasya'da tesettürlü bir öğretmenin okulda İstiklal Marşı'nı okutmasından duyduğu rahatsızlıkla yeni bir skandala daha imza attı.

Genel

23.01.2024, 17:58

Başörtüsü ve tesettürü her fırsatta karalamaya çalışan ve bunu milli programlara kadar taşıyan CHP, bu defa Amasya'da tesettürlü bir öğretmenin okulda İstiklal Marşı'nı okutmasından rahatsızlık duydu.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de Edremit'in düşman işgalinden kurutluşu programında Türk kadınını zincire vuran skandal sahnelerle gündeme gelen CHP zihniyeti, bu kez Merzifon'da hortladı. Merzifon'daki Şehit Ahmet Özsoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde çarşaf giyen bir öğretmen, İstiklal Marşı'nı okutunca, CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan, bashi geçen öğretmenin görevden alınması için savcıları göreve davet etti. 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

O SKANDAL İFADELER

"Kara çarşaflı bir kadın öğretmenin öğrencilerin karşısına kara çarşafla çıkıp İstiklal Marşı okutması kabul edilir bir durum değildir" ifadelerini kullanan Koparan, mülki amirleri, ilçe milli eğitim müdürünü, okul müdürü ve savcıları göreve çağırarak insalık dışı bir girişime imza attı.

Hızını alamayan CHP'li Hasan Koparan, tesettürlü bir eğitimcinin İstiklal Marşı'nı okutmasından duyduğu tuhaf rahatsızlığı ifade ederken, sınır aşarak, bu eylemin demokratik, sosyal, laik ve hukuk devleti ilkelerini ortadan kaldırmaya yönelik olduğu iddialarıyla skandala imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading