Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Özgür Özel, PKK medyasına ödül verdi! ÇGD'den skandal tören!

CHP'li Özgür Özel, PKK medyasına ödül verdi! ÇGD'den skandal tören!

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin PKK aşkı sınır tanımaz oldu. CHP'li Özgür Özel'in katıldığı törende PKK'nın yayın organlarına 'gazetecilik' ödülü verildi!

Genel

23.01.2024, 18:10

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) büyük bir skandala imza attı. Derneğin Ankara'da düzenlediği 'Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni'nde terör örgütü PKK'nın propaganda aygıtları taltif edildi. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, HDP Sözcüsü Ebru Günay ve Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın katıldığı törende PKK'nın yayın organlarından Mezopotamya Ajansı ile Jinnews'e ödül verildi. 

ÇGD, şifreli yayınlarıyla Mehmetçiğe saldırılar için teröristlere yol gösteren Mezopotamya Ajansı'ndan Cemil Uğur'a 'Rafet Genç Haber Ödülü' takdim ederken, Jinnews çalışanı Filiz Zeyrek'e ise '2020 Yılı Röportaj Ödülü' verdi. 

Törende ödül alan 'gazeteci' Cemil Uğur.

PKK yayın organlarına ödül yağdıran ÇGD, fondaş platformları da boş geçmedi. ABD ve Avrupa ülkelerinden yüzbinlerce dolar ödenek aldığı ortaya çıkan Gazete Duvar'ın çalışanı üç isim de (Serkan Alan, Hale Gönültaş, Volkan Nakiboğlu) ÇGD'den ödül alan isimler oldu. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, taltif edilenlere hediyelerini takdim eden isimler arasındaydı. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

İŞTE O AJANSIN HABERLERİ!

CHP'li Özgür Özel'in konuşma yaptığı törende ödül alan 'Mezopotamya' adlı haber ajansı, Mehmetçiğin Kuzey Irak'ta kimyasal silah kullandığını iddia ediyor. Suriye'de de PKK/YPG'lilerden 'savaşçılar' diye bahseden platform, terör örgütünün en bilinen propaganda aygıtlarından biri durumunda. Türk askerinin açık düşmanlarıyla ilişkiye giren CHP'li Özel'in, bu tavrının izahını nasıl yapacağı merak ediliyor.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading