Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu tartıştığı güvenlik görevlisini işten kovdurdu

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu tartıştığı güvenlik görevlisini işten kovdurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun metroda çalışan güvenlik görevlisini işten attırdığı iddia edildi. İşten atılan Hakan Karakuş, işe iade davası açtığını ifade ederek, 'Ekmekle oynamak bu kadar kolay mı?' diye konuştu.

Genel

28.02.2024, 11:36

Şubat ayının 17'sinde 4. Levent Metro İstasyonu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hakan Karakuş, yanına gelen kişi ile tartışma yaşadığını ifade etti. 

Karakuş'un aktardığına göre tartıştığı kişi, "Ben milletvekiliyim, benimle neden ilgilenmiyorsun? Sen gününü göreceksin" diye konuşarak yanından ayrıldı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

TANRIKULU GÜVENLİĞİ İŞTEN ATTIRDI

Tartışma sonrası Hakan Karakuş amirinden gelen telefonla bir şok daha yaşadı. 

Karakuş kendisiyle tartıştan kişinin CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu olduğunu ve tartışma sebebiyle savunmasının istendiğini öğrendi. 

Savunmasını yapan Karakuş 4 gün sonra "milletvekili ile tartıştığı, yöneticilerine haber vermediği, görevi kötüye kullandığı, güvenlik noktasını zafiyete uğrattığı" gibi sebeplerle işten kovuldu. 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE HAKARET ETTİ

Sezgin Tanrıkulu ile yaşadığı tartışma sonrası işten kovulduğunu belirten Karakuş "4. Levent İstasyonu Kuzey bölümünde görevimin başındayken, yanımdaki başka bir kişiye adres sordu. Kişi adresi bilmeyince bana yönlendirdiler. Ben de gözüm sağ tarafta güvenlik noktasını kontrol ederken kişiye adresini tarif ettim. Sonrasında bana yönelerek tekrar adres sordu. Ben de tekrar aynı şekilde sol arka taraftan çıkması gerektiğini söyledim. Daha sonra geri gitti, üç adım sonra geldiğinde omzuma sert bir şekilde vurarak, 'Benimle neden ilgilenmiyorsun?' dedi. Ben de ona, 'Buyurun, bir şey mi soracaksınız? Adres sordunuz, ben de tarif ettim' dedim. O da bana, 'Ben milletvekiliyim, benimle ilgileneceksin' deyince, 'Tamam, bir şey daha mı soracaksınız? Ne yapabilirim' dedim. Bunun üzerine, 'Sen ne kadar terbiyesiz bir adamsın yahu?' dedi Sonra, 'Milletvekili olduğunuzu söylüyorsunuz, kimliğinizi ibraz edebilir misiniz' dedim. O da 'Sen kimsin ulan, ben sana kimlik göstereceğim' deyince ben daha bir şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

'SEN KİMLE TARTIŞTIN BİLİYOR MUSUN?'

Kendisiyle tartışan kişinin Sezgin Tanrıkulu olduğunu güvenlik amirinden öğrendiğini ifade eden Karakuş amirinin ona 'Sen kimle tartıştın biliyor musun, farkında mısın?' dediğini söyledi. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

'KİMSE BANA İŞ VERMİYOR'

Diğer yandan milletvekili ile tartışması gerekçe gösterilerek işten kovulan Karakuş, başka bir yerde de iş bulamadığını yaşanan olay yüzünden işsizlik maaşı da alamadığını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading