Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediyenin fonladığı medya kuruluşları belgelendi! Halk TV, KRT ve Tele 1 de var

CHP'li belediyenin fonladığı medya kuruluşları belgelendi! Halk TV, KRT ve Tele 1 de var

Kartal Belediyesi'nin 2020 yılı denetim raporunda hangi medya şirketinin CHP tarafından ne kadar fonlandığı ortaya çıktı. Söz konusu rapora göre CHP'li Kartal Belediyesi yalnızca 1 yıl içerisinde CHP'nin destekçisi medyaya tam 664 bin lira para aktarmış.

Genel

29.03.2024, 00:06

Fonladığı yayın kuruluşlarına sağladığı yüksek bedellerle tepki çeken CHP'nin bir başka fon olayı daha belgelendi.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

BİR YIL İÇERİSİNDE 664 BİN TL AKTARILMIŞ

Haber7'nin belgelerle yayımladığı haberine göre, CHP'li Kartal Belediyesi yalnızca 1 yıl içerisinde CHP'nin destekçisi medyaya tam 664 bin lira para aktarmış.

CHP'nin destekçisi olan medya kuruluşları, CHP'li belediyelerce halktan alınan vergilerle düzenli olarak maaşa bağlanmışcasına fonlanmış.

CHP’nin görev yaptığı belediyeler üzerinden kendisini destekleyen medya kuruluşlarına düzenli ödeme yapması, son olarak CHP'li Kartal Belediyesi’nin denetim raporlarında yer aldı.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

YÜZ BİNLERCE LİRA ÖDENDİ

Halk TV, KRT, TELE 1, Cumhuriyet ve Birgün gibi gazete, kanal ve haber sitelerinin de aralarında bulunduğu medya kuruluşlarına yüz binlerce lira ödendiği belgelerle ortaya çıktı. Aynı raporda, yalnızca Halk TV’nin bile CHP’li belediyelerden 75 bin 595 liralık hakediş düzenlediği anlaşıldı. Diğer taraftan belgelerde adı geçen bazı yayın kuruluşları ise geçtiğimiz aylarda aralarında Chrest Vakfı'nın da olduğu yurtdışındaki çeşitli kurumlar tarafından fon desteği gördüğü haberleriyle gündeme bomba gibi düşümüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading