Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediyede işçi kıyımı! 90 kişiyi SMS'le kovdu

CHP'li belediyede işçi kıyımı! 90 kişiyi SMS'le kovdu

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, binlerce işçiyi ekmeğinden etmeye devam ediyor. Son olarak Kültür ve İmar A.Ş'den 90 personeli daha kovdu.

Genel

23.01.2024, 18:23

Göreve geldiğinden beri binlerce işçiyi ekmeğinden eden CHP'li Vahap Seçer kentin her kesiminden tepki yağarken, son olarak Kültür ve İmar A.Ş'nin 90 personeli 'Hizmetinize ihtiyaç kalmadığı bildirildiğinden iş akdiniz 2 Aralık 2021 tarihinden itibaren feshedilmiştir.' mesajıyla işten çıkardı. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

HDP'YE KADRO AÇIYOR

İşten çıkarmalarla ilgili açıklama yapan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde bir yandan Kandil'in ve İmralı'nın destekçilerini maalesef ki çalıştırırken diğer yandan da belediyede vatanını ve milletini sevmek suç olarak telakki edilmektedir" ifadelerini kullandı. 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

SMS'LE İŞTEN ÇIKARDI

Kültür ve İmar A.Ş'den yaklaşık 90 personele mesai bitiminden sonra 'iş çıkışı' verilerek SMS ile bildirim gönderildi. 

Gönderilen mesajda "Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'nın 23.11.2021 tarih ve 192167 sayılı yazısı ile hizmetinize ihtiyaç kalmadığı bildirildiğinden iş akdiniz 02.12.2021 tarihinden itibaren feshedilmiştir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading