Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP Genel Merkezi'nde hediye paylaşım sırası! Artıklar Kılıçdaroğlu'na gidiyor

CHP Genel Merkezi'nde hediye paylaşım sırası! Artıklar Kılıçdaroğlu'na gidiyor

CHP'li belediye başkanlarının parti içindeki konumlarını yükseltmek için dünyaca ünlü markalardan oluşan hediyeleri CHP Genel Merkezi'ne belediyenin parası ile gönderdikleri ortaya çıkmıştı. O hediyelerin CHP Genel Merkezi'nde nasıl paylaşıldığı belli oldu.

Genel

23.01.2024, 19:10

Sabah Gazetesi tarafından gündeme getirilen haberde CHP'li il ve ilçe belediyelerinin parti içindeki konumlarını yükseltmek için CHP Genel Merkezi'ne belediyenin parası ile hediye gönderdikleri ortaya çıkmıştı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ünlü bir mağazadan aldığı ve faturasını belediye adına kestirdiği 45 bin 500 TL'lik elbiselerin CHP Genel Merkezi'nde kaybolduğu iddia edildi. 

Diğer yandan yine iddiaya göre,  Ankara Yanimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İzmir Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile İzmir Çiğli Belediye Başkanı Selim Utku Gümrükçü'nün hediyeleri de CHP Genel Merkezi'nde kayboldu. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'İÇİNDE BÖCEK OLABİLİR'

Ortaya atılan iddialara göre özel kalem müdürü D.G. ile koruma müdürleri H. ve C. hediyeleri 'İçinde böcek olabilir' gerekçesi ile güvenliklerini sağlamak için 12. kattaki görevli odacı M.'ye vererek depoya indirtti. 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

HEDİYELER EN SON KILIÇDAROĞLU'NA GİDİYOR 

Binlerce TL değerinde olan bu hediyelerin bu üç isim tarafından kendi aralarında pay edildiği iddia edildi. Maddi değeri ve kalitesiz hediyelerin ise diğer sekreterlere verildiği en son kalan hediyelerin ise Kılıçdaroğlu'nun evine gönderildiği iddia edildi. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜN HEDİYE İŞTAHI 

Kendisini genel başkan yardımcısından daha kıdemli gören ve belediye başkanlarına talimat veren özel kalem müdürü D.G, hediye paylaşımında ilk sırada yer aldı. 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

SONA KALAN DEĞERSİZ HEDİYELER KILIÇDAROĞLU'NA 

D.G.'yi korumalar ile genel başkan yardımcısı Seyit Torun'un sekreteri ile diğer genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın sekreteri ve Kılıçdaroğlu'nun şoförü takip etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading