Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi ne? Akbili 3 yıldır kullanmayanlar dikkat! 

Çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi ne? Akbili 3 yıldır kullanmayanlar dikkat! 

İstanbulkart sahibi milyonlarca kişi çerçeve sözleşmenin ne olduğunu merak ediyor. Belbim, İstanbulkartlar için sms ve mail ile kullanıcılara bilgilendirmede bulundu. Belbim tarafından yapılan açıklamaya göre, çerçeve sözleşmesi kapsamında 3 yıl boyunca kullanılmamış (yükleme ya da ödeme yapılmamış) İstanbulkartlar zaman aşımı nedeni ile kullanıma kapatılacak. Peki, Çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi ne?

Genel

10.03.2024, 17:24

İstanbulkart sahibi milyonlarca kişi çerçeve sözleşmenin ne olduğunu merak ediyor. Belbim 30 Nisan 2023 tarihinden sonra İstanbulkart Kullanım Koşulları Ve Çerçeve Sözleşmesi'nin yürürleye gireceğini açıkladı. Peki, Çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi ne?

Sözleşmeye dair vatandaşları bilgilendiren Belbim İstanbulkart sahiplerine gönderdiği mailde; "İstanbulkart Çerçeve Sözleşmesi 30.04.2023 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek şekilde yenilenmiştir. 6493 sayılı Kanun gereğince, Çerçeve Sözleşme'yi yürürlük tarihine kadar herhangi bir ücret ödemeksizin feshedebilirsiniz. Bu süre içinde fesih talebinizi iletmediğiniz takdirde, değişikliği kabul etmiş sayılacaksınız." açıklamasında bulundu. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ NEDİR?

BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. İstanbul toplu ulaşımında 1987’den beri Ar-Ge ağırlıklı faaliyet gösteren ‘Elektronik Ücret Toplama Sistemi’nin kurucusudur. Şirketimiz tamamen yerli ve milli yazılım teknolojisi ile bünyesinde geliştirdiği bu sistemi; doğru, güvenli işlem altyapısı ile elektronik para ve ödeme hizmeti olarak çeşitli sektörlere sunmaktadır. Elektronik ücret toplama sistemine entegre her noktada ön ödemeli elektronik para kartı "İstanbulkart" aracılığıyla güvenli, kolay, hızlı ve konforlu ödeme imkânı sağlanmaktadır.

>ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ KAPSAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading