Yandex Metrica

Çekyat dışındaki her şey FETÖ'cüye lüks geliyor

Çekyat dışındaki her şey FETÖ'cüye lüks geliyor

Taliban'ın omuzlarından Türkiye'ye ateş etmeye çalışan Fetullahçı teröristler, Raşid Dostum'un oymalı mobilya bulunan odasını 'saray' diye yutturmaya çalıştı.

Genel

23.01.2024, 21:58

Taliban militanlarının Afganistan'da baskın yaptığı mekanlardan biri General Raşid Dostum'un eviydi. Türkiye ile çok yakın ilişkilere sahip Dostum'un düştüğü durum, firari FETÖ'cülere adeta bayram yaşattı.

Amerikalıların tıpkı Vietnam'daki gibi ülkeden kaçarak ayrılmasına içerlemeyen Fetullahçı teröristler, sosyal medyada Raşid Dostum'un evindeki 'şatafata' vurgu yapıp durdu. 

Oymalı ve yaldızlı koltuk takımlarının bulunduğu bir odayı gösterip bunu 'saray' diye yutturmaya kalkan sosyal medya kundakçıları, pencere ve kapıların plastik pen olduğunu gözden kaçırdı. 

FETÖ bununla da kalmadı. ABD'nin ve Afgan hükümetinin kaçtığı Kabil'i Ankara ile özdeşleştirme rüyasına kapılarak Taliban'ın omuzlarından hükümete operasyon çekmeye çalıştı. 

Bir gün Ankara'daki 'sarayların' da böyle basılacağını ileri süren sosyal medya teröristlerine, eski CHP'li Muharrem İnce'nin 'şizofren' diye tanımladığı kesimin destek vermesi dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading