Yandex Metrica

Çavuşoğlu'ndan İsveç'e Kuran yakma tepkisi: Arasak hikaye anlatacaklar

Çavuşoğlu'ndan İsveç'e Kuran yakma tepkisi: Arasak hikaye anlatacaklar

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'teki Kur'an yakma provokasyonuyla ilgili ''İsveç bunu ifade özgürlüğü olarak değerlendiriyor. Herhangi bir dinin kutsalına saldırmanın ifade özgürlüğü ile bir bağı var mı yok. Bu artan Neo Nazi'nin bir etkisi. Arasak bizim ülkemizde ifade özgürlüğü var diyecekler. Bir saat hikaye anlatacaklar" şeklinde konuştu.

Genel

23.01.2024, 19:09

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

''RAMAZAN AYINDA BU ARTIŞ TESADÜF DEĞİL''

Mescid-i Aksa'da yaşanan saldırılarla ilgili yöneltilen soruya yanıt veren Çavuşoğlu, "İsveçli mevkidaşınızla görüştünüz mü? Bu konuda ne yapılacak?" sorusu soruldu. Bakan Çavuşoğlu, İsveç'teki Kuran-ı Kerim yakma olayına atıfta bulunarak, "Pek çok yerde İslam karşıtı eylemler yapılıyor. Mescid-i Aksa'da ölen Filsitinli sayısı 18, yaralananlar 200'den fazla. Ramazan ayında bu artış tesadüf değil. Özellikle Batı'da Neo-Nazi destekleniyor. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

''ARASAK BİR SAAT HİKAYE ANLATACAKLAR''

Irkçılığa karşı mücadeleyi birlikte sürdürmemiz geriyoruz. İsveç bunu ifade özgürlüğü olarak değerlendiriyor. Herhangi bir dinin kutsalına saldırmanın ifade özgürlüğü ile bir bağı var mı yok. Bu artan Neo Nazi'nin bir etkisi. Arasak bizim ülkemizde ifade özgürlüğü var diyecekler., bir saat hikaye anlatacaklar. Sadece kınama ya da açıklama yapmayıp her türlü ırkçılığa karşı işbirliği yapıp işbirliğini sürdürmeliyiz."

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Danimarka ve İsveç vatandaşlığı bulunan aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan, Paskalya tatili boyunca İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norköpin ve Jönköping kentlerinde Müslümanların kalabalık yaşadığı mahalleler ve cami önlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunda bulunmuştu. Paludan'ın durdurulmasını isteyen karşı göstericiler de yollarda lastikler yakarak, polise taşlarla saldırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading