Yandex Metrica

Canan Kaftancıoğlu'nun 10 Kasım paylaşımına bombardıman

Canan Kaftancıoğlu'nun 10 Kasım paylaşımına bombardıman

Daha önce "Atatürk" ifadesini kullanmaması nedeniyle tepki çeken CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun 10 Kasım paylaşımı olay oldu.

Genel

23.01.2024, 18:16

Canan Kaftancıoğlu, daha önce sarf ettiği "Kişilerin isimlerinden söz ederken, belirli alışkanlıklarla bunların özel atıflarla kategorize edilmesine karşıyım. Yıllardır kullandığım gibi bu şekilde ifade etmek, kendimi ait hissettiğim bir ifade olduğu için tercih ediyorum. Ben Atatürk değil, Gazi Mustafa Kemal derim." sözleriyle CHP tabanının tepkisini çekmişti. Canan Kaftancıoğlu, bugünkü 10 Kasım paylaşımında yine tepkileriüzerine çekti.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

YİNE 'ATATÜRK' DEMEDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan ölüm yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. Canan Kaftancıoğlu, paylaşımında "An(la)mak için, olmazsa olmazımız izinden gitmek… Daima işaret ettiği gibi; Akılla, bilimle, inançla, umutla, çalışmayla ve sonsuz hasretle…" ifadelerini kullandı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımı Twitter'da olay oldu. Kullanıcılar, yaptığı paylaşımda 'Atatürk' demeyen Canan Kaftancıoğlu'nu topa tuttu. Sosyal medya kullanıcıları, Canan Kaftancıoğlu'nun yaptığı paylaşımın altına binlerce yorum yaptı.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading