Yandex Metrica

Can Dündar'la Ahmet Davutoğlu'nun yüksek kur heyecanı: Hemen seçim!

Can Dündar'la Ahmet Davutoğlu'nun yüksek kur heyecanı: Hemen seçim!

ABD Doları'ndaki sert yükseliş, firari casusluk sanığı Can Dündar ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu aynı coşkuda buluşturdu.

Genel

31.01.2024, 00:04

Türk Lirası'nın ABD Doları karşısındaki sert değer kaybı, iki ismin ilginç buluşmasına sahne oldu. MİT TIR'larına yönelik casusluktan hüküm giyen ve Türkiye'yi DEAŞ'a destek vermekle suçlayan firari Can Dündar, sosyal medyada heyecan içinde görüntülü mesaj paylaşarak 'iktisadi krizin ardından siyasi kriz çıkmasını beklediğini' dile getirdi. 

Aynı saatlerde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da görüntülü bir mesaj yayınladı. Türk Lirası'nı düştüğü bu durumdan kurtaracağını iddia eden Davutoğlu, "Hep erken seçim diyorduk, hayır arkadaşlar ben erken seçim demiyorum, hemen seçim, şimdi seçim" ifadelerini kullandı. 

Kur bahaneli 'hükümet istifa' eylemleri sokakta henüz başlamamışken Davutoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile acil bir görüşme yapması dikkat çekti. Davutoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü üyelerini devlet kurumlarında istihdam edeceği mesajıyla FETÖ'cülerin sevgisini kazanmış Kılıçdaroğlu ile birlikte basın açıklaması yaparak ortak mesajlar verdi. İki lider, erken seçim çağrısında bulundu. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading