Yandex Metrica
SON DAKİKA
Can Dündar ile Erk Acarer, internet hırsızlarının reklamcılığına başladı

Can Dündar ile Erk Acarer, internet hırsızlarının reklamcılığına başladı

Firari Can Dündar ile Erk Acarer, sıkıcı Berlin günlerinde geçim sıkıntısı çekiyor. İkili, internet korsanlarına ait az takipçili bir hesabın reklamcılığını yapmaya başladı!

Genel

08.03.2024, 23:27

MİT mensuplarını ifşa suçundan hakkında yakalama kararı bulunan BirGün gazetesi yazarı Erk Acarer ile casusluk hükümlüsü firari Can Dündar, Almanya'da yapacak iş bulamayınca korsan reklamcılığına soyundu. İnternet korsanlarının tanıtımını yapmaya başlayan ikili, sıkıcı Berlin günlerinde bu işle oyalanıyor. 

FETÖ destekçisi Ahmet Nesin'le birlikte bir süre önce ortaya attıkları 'suikast listesi' iddiası balon çıkan Dündar ile Acarer, dün itibariyle birkaç yüz kişinin takip ettiği ufak bir Twitter hesabının 'hack' iddialarını paylaştı. 

'Data Leak Monitoring System' adlı hesapta yayınlanan mesajları sevinç içinde duyuran Acarer ile Dündar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sahibi olduğu Engin Sigorta şirketinin veritabanının internet korsanlarınca ele geçirildiğini ileri sürdü. 

Acarer'e destek veren Dündar ise sözkonusu hesabın takipçi sayısını artırmak için daha büyük çaplı bir hırsızlığın reklamını yaptı. "Hackerinden satılık data" notuyla Twit atan Can Dündar, aralarında Türk Telekom, Ender Mağazaları, LC Waikiki, TEDAŞ, ASKİ, Sabancı Holding ve Mavi Jeans'in de bulunduğu bazı şirketlere ait bilgilerin sözkonusu site tarafından çalınıp satışa çıkarıldığını iddia etti. 

Acarer ile Dündar'ın firari olarak bulundukları Almanya'da geçim sıkıntısı çekmeye başladığı ve bu nedenle hacker sitesinin reklamını yaparak internet korsanlarından komisyon almayı planladıkları sanılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading