Yandex Metrica

Çalıntı bisiklet olayıyla ilgili çocuğa tepki çeken müdahalede valilik devreye girdi!

Çalıntı bisiklet olayıyla ilgili çocuğa tepki çeken müdahalede valilik devreye girdi!

Safranbolu ilçesinde çalıntı bisiklet şüphesiyle 2 polisin 12 yaşındaki çocuğa müdahalesine ilişkin Karabük Valiliğince soruşturma başlatıldı.

Genel

23.01.2024, 18:30

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 18 Aralık'ta sabah saatlerinde sorumluluk bölgesinde bisiklet hırsızlığı meydana geldi. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

GÖREVLİLER MÜDAHALE ETTİ

Safranbolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli iki sivil polis memurunun konuyla alakalı araştırma yaptığı sırada, saat 16.30 sularında güzergahtan geçen, eşkale uyan bisikletli M.A. isimli çocuğun durdurulduğu ancak çocuğun kaçmak istemesi üzerine görevlilerin müdahale ettiği belirtildi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

AİLEDEN ÖZÜR DİLENDİ

Yapılan inceleme sonrası bahsi geçen çocuğun bisiklet hırsızlığının faili olmadığı ve görevli polis memurlarının müdahalesinin maksadını aştığının anlaşıldığı vurgulanan açıklamada, "Yaşanan bu talihsiz olay, Valiliğimizi ve emniyet teşkilatımızı derinden üzmüştür. Bu talihsiz olaya muhatap olan çocuğumuzun yaşadığı bu travmadan dolayı çocuğumuz ve ailesinden özür diliyoruz. Olayda dahli bulunan görevliler hakkında soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

'POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM'

Atatürk Mahallesi Kaya Erdem Caddesi'nde yaşanan olay, çevredeki güvenlik kamerası ve vatandaşların cep telefonu kamerasına da yansıdı. Baba Ferhat A, gazetecilere, olayın ardından oğlunun dün akşam uyuyamadığını, psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Yarın savcılığa gidip oğlumu darbettikleri için polislerden şikayetçi olacağım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading