Yandex Metrica

Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! O ifade ortaya çıktı

Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! O ifade ortaya çıktı

Konya'da 3 yıl önce işlenen Büyükşen cinayetinin azmettiricisi olarak gözaltına alınan Abdullah Başdemir'in ifadesi ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 17:54

Konya'da 3 yıl evvel öldürülen Nejla ve Metin Büyükşen çifti cinayetinin azmettiricisi olarak gözaltına alınan ve tutuklanan Abdullah Başdemir'in ifadesi ortaya çıktı.

SABAH'ın haberine göre, öldürmeye çalıştığı ileri sürülen Hüseyin K. ile aralarında herhangi bir problemin olmadığını belirten Başdemir, "Hüseyin'e karşı herhangi bir husumetim olamaz. Esra Hüseyin'den ayrıldıktan sonra benimle olmaya başladı. Biz birlikte iken Hüseyin herhangi bir şekilde rahatsızlık vermedi. Hüseyin'i öldürmek istemem kadar mantığa aykırı bir durum olamaz." dedi.

İfadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirten Başdemir, şunları söyledi: 

"Benim bu olayla ilgim bulunmamaktadır. Olay mantığa uymuyor. Kıskançlık nedeniyle Esra'nın eski sevgilisi Hüseyin'i öldürtmeye çalıştığım mantığa aykırıdır. Ben Hüseyin ile gittiğimiz kafeden tanışıyorum. Esra ile ayrıldıktan sonra Hüseyin ile saniyede karşılaştık. Tokalaşıp birlikte sohbet ettik. Hüseyin'e karşı herhangi bir husumetim olamaz. Esra Hüseyin'den ayrıldıktan sonra benimle olmaya başladı. Biz birlikte iken Hüseyin herhangi bir şekilde rahatsızlık vermedi. Hüseyin'i öldürmek istemem kadar mantığa aykırı bir durum olamaz. Uzaktan tarife göre adam öldürmek talimatı vermekte mantığa uygun değil. Esra sorunlu bir kişiydi. Çevresindeki insanlar da uyuşturucu kullanan kişilerden oluştuğu için onların bana zarar verebileceği düşüncesiyle Esra'dan kurtulmaya çalıştım. Ancak Esra peşimi bırakmadı. Sokağa düşerim diyerek beni vicdani olarak zor duruma soktu. Bunun üzerine bende kendisi ile ilgilendim. Esra'nın bu işle alakası olup olmadığını bilmiyorum. Alakası olup, kendisini kurtarmak için bana iftira atmış olabilir."

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

EŞİNİN DOSTUNUN ADINA HAT ÇIKARMASINI BÖYLE SAVUNDU

İfadesinde, son yıllarda yanında Afgan ve Türk çobanlar çalıştırdığını söyleyen Başdemir, bunların kısa süreli olarak yanında çalıştığını, yüksek ücretli bir teklif gelmesi durumunda oraya gittiklerini belirtti.

Abdullah Başdemir, cinayet için kendisine 100 bin Türk lirası teklif edildiğini söyleyen Alpaslan olarak bilinen Afgan uyruklu Abdulhamid Uzbek'in yanında iki farklı dönem çalıştığını başka yerden yüksek ücretli bir teklif gelince onun da işi bırakıp gittiğini söyledi.

Çobanlara kendi adlarına çıkardıkları hatları kullanmaları için verdiklerini de ifade eden Başdemir, bazen kendi adına bazen eşinin dostunun adına hat çıkarttığını aynı şekilde Esra adına da hatlar çıkartıp kullanmaları için Afganlılara verdiğini, Çoban sayısı azalınca hat ihtiyacı da azaldığını ve bu nedenle hatları kapattığını da sözlerine ekledi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading