Yandex Metrica

Bursa'da sel faciası: Birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı

Bursa'da sel faciası: Birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı

Bursa'da sabaha karşı şiddetini artıran sağanak yağış sonrası Değirmenönü mahallesi olmak üzere birçok noktada evleri ve iş yerlerini su bastı.

Genel

02.04.2024, 04:03

Bursa'da sel baskını sabah saat 05.00 sıralarında yaşandı. Saat 04.00'da başlayan yağmur şiddetini arttırarak su baskınlarına sebep oldu. Şiddetli sağanak yağış sele dönüşünce önüne aldığını götürdü. Su baskınlarının yaşandığı mahallede, vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerindeki ve iş yerlerindeki suları kovalarla tahliye etti.

Mahsur kalan vatandaşlar ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kurtarıldı. Selde mahallede bulunan yaklaşık 20 evde maddi hasar oluşurken herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

''EVDEKİ BÜTÜN ODALAR SULAR İÇERİSİNDE''

Evini su basan Erdal Boran, ''Buraya bir yol yapılması gerekiyor. Biz her yağmurda hep bu sorunlarla karşılaşıyoruz, mağdur oluyoruz. Biz bu sokakta 4 komşu sürekli bu mağduriyeti yaşıyoruz. Bu saatte suyu temizlemeye çalışıyoruz.Mağduriyetimiz giderilsin artık tek isteğimiz budur. Su neredeyse mutfak camından içeri girecekti. Evdeki bütün odalar sular içerisinde'' dedi.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

''SULAR DİREKT EVİMİZE DOLUYOR''

Komşusuna yardıma giden Celal Kaçeri ise ''Mahallemizde giderler yok, sular direkt evlerimize doluyor. Yetkililerden bu sorunların artık giderilmesini istiyoruz. Buradaki vatandaş mağdur. Evin içerisinde suyun boyutu şu anda burada 20 cm ulaştı'' ifadelerini kullandı.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

''BURADA GÖRMELERİNİZİ İSTİYORUZ''

Evini su basan bir diğer vatandaş Cevdet Ardıç, ''Biz bu durumu devlet yönetimlerinden, valimizin, belediye başkanımızın gelip bizzat burada görmelerini istiyoruz. Bundan sonra bir daha bu şekilde bu mağduriyetler yaşanmaması için ne yapabiliriz denilmesi lazım'' şeklinde konuştu.

İŞTE SEL FELAKETİNDEN GERİYE KALANLAR...



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading