Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burdur'da 3 yaşındaki Ayşenur'un şüpheli ölümü! Babaannenin itirafı kan dondurdu

Burdur'da 3 yaşındaki Ayşenur'un şüpheli ölümü! Babaannenin itirafı kan dondurdu

Burdur'da, 3 yaşındaki Ayşenur Kazık yatağında ölü bulunurken anne ve dayı tutuklandı. Öte yandan Ayşenur’un babası, annesi ve anneannesinin ikinci eşinden DNA örneği alınacak.

Genel

23.01.2024, 18:38

Burdur'da önceki gün korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre 3 yaşındaki Ayşenur Kazık yatağında ölü bulundu.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

YATAĞINDA HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Burdur'da müstakil evde oturan Kader K., iddiaya göre, sabah işe gitmek için uyandığında, kızı Ayşenur Kazık'ın yatağında hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Ayşenur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Ayşenur'un cansız bedeni, otopsi için Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Anne Kader K., anneanne Yüksel K. ve dayı Hızır Tunç Ç. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Aile üyelerinin ifade işlemleri devam ederken, Kader K.'nin, Ayşenur'un babası ile ayrı yaşadığı ve 1 de erkek çocuğunun olduğu öğrenildi. Ayşenur'un kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belli olacak.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

ANNE VE DAYI TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından çocuğun annesi Kader Karadeniz ile dayısı Hızır Ç. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan iki zanlı tutuklandı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

DNA ÖRNEKKLERİ İSTENDİ

Öte yandan, nüfus kayıtlarına göre Ayşenur'un babasının anneannesinin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık olduğu öğrenildi. Bu nedenle Kader Karadeniz'den, Erdoğan Kazık'tan ve çocuğun biyolojik babası olduğunu öne süren Erdi Karakiraz'dan DNA örnekleri istendi.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

'DİĞER TORUNUMU BİZE VERSİNLER'

Ayşenur'un Konya'nın Akşehir ilçesinden gelen babaannesi Kader Tuğla yaptığı açıklamada, oğlu Erdi Karakiraz'ın, Kader Karadeniz ile dini nikahla evlendiğini ve 2 çocuklarının dünyaya geldiğini belirtti.

Kader Karadeniz'in ailesinin çocuklara şiddet uyguladığını iddia eden Tuğla, "Çocukları ayağından bağlıyorlardı, banyoya, bodruma kilitliyorlardı. Diğer torunumu bize versinler. Oğlumun tutunacağı bir dalı o var. Geride kalan çocuğuyla avunsun" dedi.

Karadeniz'in 4 yaşındaki erkek çocuğu da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading