Yandex Metrica

Bunu da görmedik demeyiz! Kiralanacak evi gezmek de ücretli oldu

Bunu da görmedik demeyiz! Kiralanacak evi gezmek de ücretli oldu

İstanbul Esenyurt'ya evini satmak için internete ilan veren Burak Demir, onlarca vatandaşa ev gezdirip satamaması sonucu gezilerden para almaya başladı. Evine gelenlerden hafta içi 100 hafta sonu 150 TL alan Demir, herkesin evini göstermek için para istemesi gerektiğini söyledi.

Genel

23.01.2024, 19:12

İki buçuk ay önce evini satılığa çıkardığını ifade eden Burak Demir, insanlara her gün onlarca kez evini gösterip hala satamayınca farklı bir yola başvurdu. 

İnternette bulunan ilanı güncelleyen Demir, hafta içi ev turlarından 100 TL, hafta sonu ev turlarının ise 150 TL alacağını belirtti.

İlandaki değişiklik ile sadece ciddi alıcıların arayacağını söyleyen Demir, onlarca vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşınca kazandığı parayı hayır işleri için kullanmaya başladı. Kendi zamanının çok değerli olduğuna vurgu yapan Demir ise "Bence herkes evi göstermekten para almalı" dedi.

Ev gezilerini ücretli yaptıktan sonra arayanların hala çok olduğunu fade eden Demir, "Bu süreçte beni emlakçılar dahi aradı. Bazılar 'hafta sonu 5 kişiyi 250 TL'den getirsem olur mu?' diye sordu. Bende kabul ettim ve evi gezdirdiler. Zaten ben yurtdışında da yaşadım ve ev görmek istediğimde bu ücretleri ödüyordum. Bu nedenle yabancı müşterilerde bir sorun yaşamıyorum. Türk müşteriler ise bu durumu garipsiyor. Hatta bazıları ise fiyatı düşürmek için pazarlık yapıyor. Evim piyasaya göre uygun olduğu için birçok insan hala evimi görmek istiyor ve ücretleri ödüyorlar. Bazıları ise evimden şüphe edip beni dolandırıcı sanıyor. Bende onlara gerekli evrakları iletiyorum, hatta bazılarına tapuyu dahi gönderdim" sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading