Yandex Metrica

Bulgar polisleri şoförleri canından bezdirdi! Rüşvet isteyip dövüyorlar

Bulgar polisleri şoförleri canından bezdirdi! Rüşvet isteyip dövüyorlar

Uzun yol şoförlerinin korkulu rüyası olan Balkanlarda yeni bir olay meydana geldi. Hatalı sollama gerekçesiyle durdurulan Türk tır şoförü Muhsin Kazan, rüşvet isteğini kabul etmeyince tokatlanarak dövüldü.

Genel

23.01.2024, 19:06

Edirne'den yurtdışına çıkan uzun yol şoförlerinin korkulu rüyası olan Balkanların polisleri yine yeni bir olayla gündeme geldi. 

İsimleri rüşvetle özdeşleşen Balkan ülkelerinin polisleri, bir Türk şoföre saldırdı. 

Türkiye'de uluslararası nakliyat firmasında tır şoförü olarak çalışan Muhsin Kazan, Almanya'ya götürdüğü tekstil ürünlerini teslim edip Türkiye'ye dönüş yoluna çıktı. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

ŞOFÖRDEN RÜŞVET İSTEDİLER 

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da otoyolda seyreden Kazazann, Bulgar polisleri tarafından hatalı sollama gerekçesiyle durduruldu. 

Bulgar polisleriyle bir süre konuşan Kazan, kendisinden rüşvet istendiğini ifade etti. Rüşvet isteğini kabul etmeyince tokatlandığını belirtti. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

SALDIRI TIR KAMERASINA YANSIDI

Kaplan'ın polisler tarafından saldırıya uğraması tırın kamerasına yansıdı. 

Sofya civarında yokuş yukarı istikamette gittiğini ifade eden Kaplan önündeki 3 tırı diğer araçlar gibi solladığını ifade etti. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ÇORBA PARASI İSTEDİLER

Kazan polislere neden diğer araçları durdurmadıklarını sorduğunu ifade ederek, "Arabamda kamera kayıtları var, onlara bakmalarını istedim. Polis, bana önce cezamın olduğunu sonra da 'Yok ceza çorba, kahve ver git' dedi. Ben de para veremeyeceğimi söyleyip, cezamı yazmalarını istedim. Onlar kendi aralarında konuşuyorlardı, ben bir iki adım geri gittim." diye konuştu. 

Polislerin çorba ver diyerek rüşvet istediklerini belirten Kazan, "Bunlar yine konuşurken bana 'Komşu çorba veriyor musun, vermiyor musun' dedi. Bunlar kendi aralarında bir şeyler daha söylediler. Ben de 'Gereken neyse yapın' dedim. 'Tamam komşu' dedi. Arabadan indi, ben de bir şey söyleyecek zannettim ve hiç anlamadığım bir anda bana tokadı yapıştırdı." dedi. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'SENİN CEZAN 100 EURO'

Polisler tarafından darp edildikten sonra 100 euro rüşvet istendiğini belirten Kazan, "Ben o anda sendeledim. Kolumdan tuttu, 'Haydi arabaya; ehliyet, ruhsat' dedi. Arabanın yanına geldik. Kameranın görünmez yanında bana 'Komşu yok problem, sen güzel karakter. Ver 20 euro çorba, sen devam et. Senin cezan 100 euro'" ifadelerini kullandı.

Kazan'da polislere para vermeyeceğini ifade edince, 500 ve 1000 euro para cezası kesileceğini öğrendiğini söyledi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'SOFYA BÜYÜKELÇİLİĞİ OLAYA DAHİL OLDU'

Olay sonrası polisler tarafından karakola götürüldüğünü belirten Kazan, kendi firmasını aradığını ardından olaya Sofya Büyükelçiliği'nin dahil olduğunu ifade etti. 

Olay sonrası Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği'ne görüntüleri gönderip, şikayetçi olduğunu ifade eden Kazan, "Büyükelçiliğe hem telefonla hem de maille şikayette bulundum. Kamera kayıtlarını da gönderdim. Onlar da ilgilendiler. Bulgar şoför arkadaşlar da sosyal medya sayfalarında paylaşmışlar. Büyüklerimizden ricam, yıllardan beri devam eden şu olaya bir el atsınlar." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading