Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bu kadarına da pes! Bir hurdacı önce köprüyü yıktı, sonra da çaldı

Bu kadarına da pes! Bir hurdacı önce köprüyü yıktı, sonra da çaldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, 1936'da Kirmir Çayı üzerine inşa edilen Gömleksiz Köprüsü'nü bir hurdacı önce iş makinesiyle yıktı. Sonra da 70 ton demiri kamyonlara yükleyerek çaldı.

Genel

23.01.2024, 18:39

Sonunda bu da oldu! Ankara ile Beypazarı arasındaki yolun Dibecik Mahallesi mevkisinde, Kirmir Çayı üzerinde bulunan yaklaşık 500 metre uzunluğundaki köprü 10 gün önce tabyaları ile birlikte hırsızlar tarafından çalındı.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

ATIL DURUMDAYDI

1978 yılında meydana gelen sel felaketinde ağır hasar gören köprü aynı yıl yeni köprü yapılınca atıl durumdaydı. 

2 iş makinesi ile yıkılan köprünün tabyaları, parçalar halinde kamyonlara yüklenip hiçbir açıklama yapılmadan götürüldü. Çevre sakinleri, köprünün devlet ihalesi ile satıldığını düşünerek herhangi bir ihbarda bulunmazken, birkaç gün sonra jandarmanın olayı fark etmesi üzerine denetim başlatıldı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÇEVREDEKİ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri de incelenerek yapılan çalışmada, Ankara'da hurdacılık yapan Z.K. tarafından köprünün çalındığı belirlendi. İnceleme üzerine Z.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ DÖNEMDE KÖPRÜ DEMİRLERİNİ ALMAK İÇİN CİMER'E BAŞVURU YAPTI

Z.K.'nin, atıl durumdaki köprünün demirlerini almak için CİMER'e başvuruda bulunduğu, olumsuz yanıt almasına rağmen 2 iş makinesi kiralayıp, köprüyü yıkarak, kamyonlarla parçalar halinde Ankara'daki hurdacılar sitesine götürdüğü ve burada parçalayıp, 70 ton demir elde ettiği belirlendi. Köprü demirlerinin değerinin, 500 bin TL olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading