Yandex Metrica

Bozkurt'taki selin yeni görüntüleri

Bozkurt'taki selin yeni görüntüleri

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde can kayıplarına neden olan sel felaketi yaşanmadan çok kısa bir süre önce kaydedilen yeni görüntüler ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 17:49

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketi yaşanmadan hemen önce kaydedilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntülerde yine bir başka vatandaşın, felaketin geldiğini anlatmaya çalıştığı uyarıları dikkat çekici.

Bozkurt'ta bir vatandaşın cep telefonuyla, selin oluşmaya başladığı anlara dair Ezine Çayı'nın kenarında kaydettiği görüntüler, selin başladığı ancak felakete dönüşmeden önceki anları yansıtıyor.

Kaydedilen görüntülerde, bir vatandaşın çayın yukarısında sel sebebiyle 2 kişinin sulara kapıldığını, sel sularının geldiği anda kimsenin kaçma imkanı olmayacağını söyleyerek vatandaşları uyarmaya çalıştığı anlar dikkat çekiyor. Aynı görüntülerde bazı vatandaşlarınsa uyarılara rağmen merakla bölgedeki bekleyişlerini sürdürdükleri görülüyor. 

Dikkat çeken bir diğer noktaysa, yoldaki araçların selin bulunduğu alandan hızla uzaklaştırıldığı, zemin katların boşaltılması için vatandaşların uyarıldığı ve çayın üzerindeki köprünün yıkılmadan önceki halinin görüntülerinin yansıdığı anlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading