Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bozkurt'taki selde kaybettiği minibüsünü 23 gündür arıyor

Bozkurt'taki selde kaybettiği minibüsünü 23 gündür arıyor

Bozkurt'ta minibüsünü kurtarmaya çalıştığı sırada sel sularına kapılan ve kendini merdiven boşluğuna atarak ölmekten kurtulan Recep Basat, tam 23 gündür kayıp aracını arıyor.

Genel

23.01.2024, 17:55

Kastamonu Bozkurt'ta 11 Ağustos'ta etkisini gösteren şiddetli yağışların neden olduğu selde can kayıplarının yanı sıra çok sayıda araç da kayboldu. İlçede sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında bulunan kayıp araçlar, Abana, İnebolu ve Bozkurt'taki boş alanlarda toplanmaya başlandı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

SERVİS ŞOFÖRÜ OLARAK ÇALIŞIYOR

Tatil amacıyla İstanbul'dan memleketi Bozkurt'a gelen Recep Basat da 11 Ağustos'tan bu tarafa kayıp aracını arıyor. Sel baskınının olacağını duyunca minibüsünü kurtarmak amacıyla sokağa çıkan ve o sıra gelen suda minibüsünün sürüklenmeye başlaması üzerine kendini merdiven boşluğuna atarak kurtulan Basat, 23 gündür aracını bulmaya çalışıyor. AA'ya konuşan Basat, İstanbul'da servis şoförü olarak çalıştığını söyledi.

Bozkurtlu olduğunu ifade eden Basat, "İstanbul'da yaşıyorum ailemin yanına geldim hem de denize girerim diye düşünmüştüm. Birkaç gün sonra gidecektim bu olay geldi başımıza." dedi.

Her şeyin bir anda yaşandığını belirten Basat, "İlçe Emniyet Müdürlüğünün yan tarafında oturuyoruz. İlçede sel baskını olacağı söylenince aracımı almaya indim. Köprü tarafı tıkandığı için meydan ve arka sokaktan sel geldi ve aracım o ara havalandı. Bütün araçlar peş peşe sürüklenmeye başladı. Kendimi merdiven boşluğuna atarak kurtuldum." diye konuştu.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

ARACINI ALALI HENÜZ İKİ AY OLMUŞ

Aracını aradığını belirten Basat, "Denize mi gitti, başka bir yerde mi bilmiyorum ama aracımı bulmak istiyorum. 2 ay önce almıştım. Çok şükür canımız sağ ama aracım yok. Bu süreçte aracımı arıyorum ama hiçbir yerde yok." ifadelerini kullandı.

Recep Basat'ın minibüsünün sokakta diğer araçlarla sele kapılarak sürüklenmesi cep telefonu kamerasınca kaydedilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading