Yandex Metrica

Bozcaada'da isyan ettiren görüntüler

Bozcaada'da isyan ettiren görüntüler

Türkiye'nin başlıca turizm yerlerinden Bozcaada'da sahilde parti yapan bir grubun geride bıraktığı manzara belediye çalışanlarını isyan ettirirken, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Genel

23.01.2024, 17:40

Turizmin gözde yerlerinden Bozcaada'da sorumsuz ve çevre hassasiyetinden yoksun kişilerin ortaya çıkardığı manzara sosyal medyada da tepki topladı. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

NASIL PARTİ GÜZEL MİYDİ?

Sahilde parti yapan bir grubun geride bıraktıklarının görüntülerini çekip paylaşan belediye yetkilileri "Nasıl, parti güzel miydi? Yazık, çok yazık..." diyerek isyan etti.

Bayram Tatilini fırsat bilen vatandaşlar her yaz olduğu gibi yine Ege ve Akdeniz kıyılarına akın etmeye başladı. Turizmin gözde yerlerinde otellerle tüm konaklama tesisleri ve kamp alanlarında boş yer bulmak neredeyse imkansız. Bazı bölgelerde kapasitesinin de üzerinde doluluk oranları olunca insanı isyan ettiren manzaralar da ortaya çıktı.

Bozcaada Belediyesi, sahilde eğlenen bir grubun sorumsuzca geride bıraktığı manzaranın görüntülerini paylaştı. Çöplerin ve kırık şezlongların olduğu görüntüler, Bozcaada Belediyesi'nin Twitter hesabından "Nasıl, parti güzel miydi? Yazık, çok yazık..." notuyla paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading