Yandex Metrica

Bolu'da ırkçı teklif kabul edildi! Yabancılara su dolarla satılacak

Bolu'da ırkçı teklif kabul edildi! Yabancılara su dolarla satılacak

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancı uyruklu kişilere nikah ve su ücreti fiyatlandırmasına ilişkin belediye meclisine sunduğu teklif kabul edildi.

Genel

23.01.2024, 18:20

Bolu Belediyesi Meclisi'nde bütçe görüşmelerinde, yabancıların yabancılarla evlenmesi halinde ödeyecekleri nikah ücreti 100 bin TL, suyun metreküp ücreti ise 2.5 dolar oldu. 

Bolu Belediye Meclisi Kasım Ayı 2. Toplantısı Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

MÜLTECİLERE SU 2.5 DOLAR

Toplantıda, Özcan'ın yabancı uyruklulara 10 kat daha pahalı su ücreti ile yabancı uyrukluların nikah ücretleri konusunda dile getirdiği önergeler oy çokluğuyla kabul edildi. 

Bütçe görüşmelerinde kabul edilen Fiyat-Tarife Cetveli'nde yabancı uyruklu kişilerin Bolu Belediyesine başvurarak evlenmesi halinde nikah ücreti 100 bin lira, suyun metreküpü ise 2.5 dolar oldu.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKI IRKÇI TEKLİFİ KABUL ETTİ 

Belediye meclisine sunulan teklif Cumhur İttifakı'nın ret oylarına rağmen Millet İttifakının kabul oyları ile meclisten geçti. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

NORMAL TARİFEDEN 11 KAT FAZLA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gazetelere yaptığı açıklamada nikah ücretini iki yabancının evlenmesi durumunda 100 bin TL olacağını bildirirken su fiyatının 2.5 dolar olacağını sözlerine ekledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading