Yandex Metrica

BM Genel Sekreteri Guterres, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek

BM Genel Sekreteri Guterres, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul edecek. İkili Rusya-Ukrayna savaşını ele alacak.

Genel

23.01.2024, 19:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşını bitirmek için kararlı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşını görüşmek için pazartesi günü BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul edecek.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

GÜNDEM BARIŞ MÜZAKERELERİ

Kabulde gündemin Rusya-Ukrayna savaşı ve barış müzakereleri olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki ülke arasında yürüttüğü diplomasi trafiği, iki lideri Türkiye’de bir araya getirme girişimleri, müzakereler ve bu kapsamda diğer ülke liderleriyle yapılan görüşmeler hakkında Guterres’e bilgi verecek. Guterres,salı günü Putin ile görüşmek üzere Moskova'ya, perşembe günü ise Zelensky ile görüşmek üzere Kiev'e geçecek. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

PUTİN VE ZELENSKİ İLE DE GÖRÜŞECEK

Antonio Guterres'in 26 Nisan'da Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 28 Nisan'da da Ukrayna'da Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceği açıklanmıştı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

MEKTUP GÖNDERMİŞTİ

Guterres'in 20 Nisan'da Rusya ve Ukrayna'nın BM Daimi Temsilciliklerine mektup göndererek, Ukrayna'da barış için atılması gereken acil adımları ele almak amacıyla Putin'den Moskova'da, Zelenskiy'den ise Kiev'de görüşme talep ettiği açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading