Yandex Metrica

Biden'ın konvoyuna da laf edecek misin Tuncay?

Biden'ın konvoyuna da laf edecek misin Tuncay?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD'deki araç konvoyu görüntüsünü diline dolayan CHP'li Tuncay Özkan, ABD Başkanı Joe Biden içi ne diyecek?

Genel

23.01.2024, 21:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere Pazar günü gittiği ABD'nin New York şehrinde "Yeni Türkevi Binası Açılış Töreni"nde konuşmuş, "Bu bina barışa olan inancımızın da bir sembolü. Türkevi binamızın kapıları herkese açıktır" demişti.

Birçok devlet adamıyla görüşen ve yoğun diplomasi trafiği içinde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD'deki araç konvoyu görüntüsünü diline dolayan ve Twitter'dan yaptığı paylaşımda linç kampanyası yürütmeye çalışan CHP'li Tuncay Özkan, ''Erdoğan'ın ABD konvoyu...Yurtta israf, cihanda israf.'' şeklinde ifadeler kullanarak öfke kusmuştu.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BIDEN'A LAF ETMEDİ

ABD Başkanı Joe Biden'ın dün gerçekleştirilen BM Genel Kuruluna giderken araç konvoyu Türkevi’nde bir vatandaş tarafından görüntülendi. 50'nin üzerinden araç sayılıyor, çekim süresi boyunca. muhtemelen devamı da vardır. Ama söz konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan olunca eleştirmek için fırsat kollayan Tuncay Özkan, Biden’ın dev konvoyuna laf etmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading