Yandex Metrica

Beyoğlu'nda kadına canice saldırı! Felç geçirdi

Beyoğlu'nda kadına canice saldırı! Felç geçirdi

Beyoğlu'nda bir kadın, bir mekanın tuvaletinden çıkarken geçişi engellediği gerekçesiyle uyardığı yabancı uyruklu kişinin saldırısına uğradı. Aldığı darbeler nedeniyle kadının yüzünde kısmi felç oluştu, saldırgan ise kayıplara karıştı.

Genel

23.01.2024, 18:15

İstanbul Beyoğlu'nda bir mekanın tuvaletinden çıkarken uyardığı kişi tarafından saldırıya uğrayan kadın ölümden döndü. Zehra Meraklı'nın ablası 24 Ekim gecesi aile arasında nişanlandı. Zehra, ablası Büşra Meraklı ve yakınları nişan kutlaması için Beyoğlu'nda bir restoranda yemek yedikten sonra tuvaleti kullanmak için Asmalımescit'teki başka bir eğlence mekanına girdi. Meraklı, eğlence mekanından çıkarken, bacaklarını geçişe engel olacak şekilde uzatan yabancı uyruklu bir kişiyi uyardı. 23 yaşındaki kadının iddiasına göre kimliği belirlenemeyen yabancı uyruklu kişi ve iki arkadaşı, Zehra Meraklı'nın arkasından giderek saldırdı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

YÜZÜ KISMI FELÇ OLDU

Kafa travması teşhisi konulan kadının, sinirlerinin zedelenmesi sonucu yüzünün sol tarafı kısmi felç oldu. 2 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Zehra Meraklı suç duyurusunda bulundu. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

"BEYİN KANAMASI GEÇİRDİM"

Zehra Meraklı, yabancı uyruklu şüphelinin, ensesine vurduktan sonra bayıldığını ve yerde de tekmelendiğini belirterek,  "Beyin kanaması geçirdim. Herhangi bir sürtüşme, bir bakışma, bir çarpışma hiçbir şey yok. 3 kişi arkamdan geliyordu. Kameradan gördüğümüz kadarıyla 1 kişi saldırıyor. Etraf kalabalık olduğu için benim ailem de arbedeyi anlamıyor" dedi. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

"KAFASINDA ZIPLADIĞINI GÖRDÜM"

Ablası Büşra Meraklı, olay anında yerde başka birinin olduğunu zannettiğini,  yardım etmek için gittiğinde yerde kardeşini gördüğünü belirtti. Büşra Meraklı sözlerine şu şekilde devam etti:

"Kafasında nasıl tekmeler ile zıpladığını gördüm. İnsani olarak ayırmaya gittiğimde kardeşim olduğunu gördüm. Kurtarmak için koşturduğumda o kaçtı zaten. Bizim en mutlu günümüz zehir oldu resmen, kardeşimi koruyamadığımı düşündüm hep. Oradaki bir vatandaş arabasına aldı bizi hastaneye götürdü. Beyin kanaması teşhisi konuldu, hayati riski vardı. Sabaha kadar hiç uyumadık. Şu an bu haline şükür ediyoruz. Beyninde kanama olduğu için belki de ömür boyu ilaç kullanacak. Psikolojik olarak hepimiz çok yıprandık çünkü canice bir saldırı. Tek istediğimiz şey bu tarz insanların cezalarını bulması" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading