Yandex Metrica

Belediye'den mezarlarınızı taşıyın anonsu! Sular altında kalacak

Belediye'den mezarlarınızı taşıyın anonsu! Sular altında kalacak

Artvin'de inşası süren Yusufeli Barajı'ndan dolayı sular altında kalacak Yusufeli Mezarlıklarının taşınması devam ediyor. Taşınma işlemi için halka anonsla çağrı yapıldı.

Genel

23.01.2024, 18:38

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı süren Yusufeli Barajı'nın yapıdığı alanda bulunan mezarlıkların taşınma işlemi devam ediyor. 

Defin işlemleri yeni mezarlık alanında yapılırken, eski mezarlıkta bulunan kabirler sular altında kalacak. Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü ise mezarlıkların nakil işlemlerini başlattı. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

BELEDİYE ANONS YAPTI 

450 mezarın taşınması planlanırken, belediye anons yaparak vefat eden yakınlarının mezarları için nakil başvurusunda bulunmaları gerektiğini bildirdi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

MEZARLIK NAKİL İŞLEMLERİ BAŞLADI 

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptığı açıklamada, "Yusufeli Barajı ve HES projesi nedeniyle baraj suları altında kalacak olan Serindere, Ahalt, Çakaloğlu, Kâzımkarabekir, Hamzet, Sapanet, Hasanağa, Demircigil ve Ersis Caddesi Etyemezler mezarlıklarında bulunan ve Belediye Mezarlık Sistemine kayıtlı olan mezarların Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü tarafından Keçevet bölgesinde yapılan yeni mezarlık yerine nakil işlemlerine başladı" ifadelerine yer verdi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading