Yandex Metrica

Bayrampaşa'da İETT otobüsünü vatandaşlar kurtardı! Bu görüntüler de mi eski İBB?

Bayrampaşa'da İETT otobüsünü vatandaşlar kurtardı! Bu görüntüler de mi eski İBB?

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bir İETT otobüsü yol çalışmasının olduğu bölgede askıda kaldı. Vatandaşların kurtardığı İETT otobüsünün o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Genel

23.01.2024, 17:53

Bayrampaşa’da yol çalışması olan bölgeden geçmeye çalışan bir İETT otobüsü, askıda kalınca otobüsü kurtarmak vatandaşlara düştü.

İETT aracının ilerlememesi sebeiyle sürücü araçtan inerek vatandaşlardan yardım istedi. O sırada çevrede bulunan vatandaşlar askıda kalan İETT otobüsünü kurtarmak için seferber oldu.

Hemen aracın yanına koşan vatandaşlar, otobüsün askıda kalan kısmını da sallayarak kurtarmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan İETT otobüsünün o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

İBB  BUNA DA MI "ESKİ GÖRÜNTÜ" DİYECEK?

Son günlerde İETT otobüsleri ve metrobülerine yönelik sıklıkla duyduğumuz arıza, yangın ve yolda kalma haberleri üzerine çözüm bulmak yerine bahane bulmayı tercih eden İBB, bu defa nasıl bir gerekçe sunacak? Geçtiğimiz günlerde İBB Sözcüsü sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklamada, sosyal medyaya yansıyan arızalı İETT araçlarına ait video ve fotoğrafşarın Haziran 2019 öncesindeki döneme ait olduğunu iddia etmişti. Oysa görüntüler bu haberimizdeki gibi son derece günceldi.
 

İBB_Otobüsü

Kaynak: TRT Haber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading