Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bay Kemal'e uyuşturucu tepkisi: Kendini Sedat Peker sanmaya başladı

Bay Kemal'e uyuşturucu tepkisi: Kendini Sedat Peker sanmaya başladı

Şebnem Korur Fincancı'nın Türk ordusuna kimyasal iftirası atmasının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ortaya çıktı ve jandarma ile polisi 'uyuşturucu ticareti yapmakla' suçladı. Türkiye'de infial yaratan sözler CHP destekçisi gazetecilerden Fatih Altaylı'nın bile tepkisini çekti.

Genel

23.01.2024, 20:01

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk ordusuna attığı kimyasal silah iftirasının ardından sazı eline alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, polis ve askerleri 'uyuşturucu kaçakçılığı' ile suçladı. 

Türkiye'de ana muhalefet partisi genel başkanı tarafından dile getirilen bu akıl almaz iddia kamuoyunda infial uyandırdı; polis ve jandarma teşkilatı Kılıçdaroğlu'na ardı ardına davalar açtı. 

Devleti narkotik suçlara bulaşmış ve zehir ticaretinin tam ortasında gibi göstermeyi amaçlayan bu kara propaganda, CHP destekçisi gazetecilerden Fatih Altaylı'nın bile tepkisini çekti. 

Habertürk'teki köşe yazısında Altaylı, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendini Sedat Peker zannetmeye başladı" diye yazdı. 

Peker'in sosyal medyada bugünlerde suskun kaldığını, bunu fırsat bilen Kılıçdaroğlu'nun Pekervari iddialarla boşluğu kapatmaya çalıştığını dile getiren Altaylı, CHP Lideri'ni sözkonusu iddialarını kanıtlamaya çağırdı. 

İddianın ispatlanamaması halinde bunun Kılıçdaroğlu'nun suçladığı iktidar kesimine yarayacağına dikkat çeken Altaylı, "Kılıçdaroğlu’nu kanıtlayamayacağı bu iddiaları gündeme getirtenler kimler ise büyük ihtimalle CHP’ye değil, AK Parti’ye çalışıyorlar. Yok eğer öyle değil ise Kılıçdaroğlu seçimleri kazanmak değil kaybetmek istiyor" ifadelerini kullandı. 

Yazının tamamını okumak için >TIKLAYIN.


Loading