Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başörtüsünden dolayı sözlü saldırıya uğradı

Başörtüsünden dolayı sözlü saldırıya uğradı

İzmir'de ikamet eden Rabia Yılmaz isimli genç kadın, 22 Temmuz günü bir minibüs şoförü ve eşi tarafından fiziki saldırıya uğradığını ifade ederek suç duyurusunda bulundu.

Genel

23.01.2024, 17:42

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Rabia Yılmaz isimli genç kadın, geçtiğimiz perşembe günü akşam üstü 18:25 sularında iki kişinin sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldığını iddia etti.

ATM'den para çektiği sırada Buca-Bornova hattında çalışan 'Ramazan' isimli minibüs şoförünün üzerine doğru geri manevra yaptığını ve bu sırada kendisinin aracın altında kalma tehlikesi atlattığını söyleyen Yılmaz, minibüsü üzerine doğru süren şoför ile sözlü tartışmaya girdi.

Eşi olduğu öne sürülen kadın ile birlikte Yılmaz'a küfürler savuran ve özür dilemesini istediği belirtilen minibüs şoförünün, sonrasında aracından inerek Yılmaz'ın başörtüsünü çıkardığı ve darp ettiği iddia edildi.

Yılmaz, saldırı esnasında şoför ve eşinin kendisine, "Sen kapalı mısın, AK Parti'nin köpeğisin, kapalısın diye namuslu musun?" şeklinde hakaretler savurduğunu kaydetti.

Tartışma sırasında çevredeki vatandaşların müdahalesiyle aracına binen minibüs Şoförü ve eşi, olay yerinden uzaklaştı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

DARP RAPORU ALDI VE ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldığını söyleyen Rabia Yılmaz, "Beni darp ve tehdit eden, inandığım değerlere hakaretler savuran bu şahıslardan şikayetçi ve davacıyım." şeklinde konuştu.

Saldırının caddedeki iş yerleri ve mobese kameraları tarafından kayıt altına alındığı ifade ediliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading