Yandex Metrica

Bari düğünde faşistlik yapma Tanju Özcan: 6 çocuk yapın azınlık durumuna düşürmeyin

Bari düğünde faşistlik yapma Tanju Özcan: 6 çocuk yapın azınlık durumuna düşürmeyin

Skandalların adamı CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı nikah töreninde genç çiftten 6 çocuk isteğinde bulundu. Tanju Özcan, ''Allah size 6 tane sağlıklı, sıhhatli çocuk nasip etsin'' diyerek yine saçmaladı.

Genel

23.01.2024, 18:02

Türkiye'de yaşayan mültecilerle ilgili ırkçı sözler sarf ettikten sonra kendisinden yardım isteyen başörtülü kadına yakışıksız ifadeler kullanan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisi tarafından disipline sevk edilmişti. 25 Ekim tarihinde savunmasını verecek olan Tanju Özcan, yine yaptı yapacağını.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta sonu kentin tanınmış ailelerinden Serkan Üsküp ile Ahsen Koç’un nikah törenine katıldı. Çiftin nikahlarını kıyan Tanju Özcan, gelin ve damada çocuk tavsiyesinde bulunurken şu ifadeleri kullandı; ''Bir prensip olarak çocuk sayısına karışmıyorduk. Sayın Erdoğan karışıyordu ama son zamanlarda o kadar çok dışarıdan gelen var ki ipini kopartan Türkiye’ye geliyor. Bizi kendi memleketimizde azınlık durumuna düşürmeyin. Allah size 6 tane sağlıklı, sıhhatli çocuk nasip etsin. Bana da 6 tane torun nasip etsin''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading