Yandex Metrica

Baklavacıda skandal görüntüler! Hijyeni, temizliği unuttular

Baklavacıda skandal görüntüler! Hijyeni, temizliği unuttular

Bir baklavacı gıda terörüne alet oldu. Adıyaman'da yarı çıplak bir şekilde baklava yapan kişi, hijyeni, temizliği unuttu. Tık almak uğruna çektiği videoyu sosyal medyada paylaşınca büyük tepkiler aldı.

Genel

23.01.2024, 18:15

İnsanların yemeklerine zulüm bitmiyor, son olay Adıyaman'da yaşandı. Bir baklavacıda ustalar hijyen, temizlik nedir unuttu. Beğeni almak uğruna yaptıkları şeyler pes dedirtti. Büyük tepki çeken görüntüler için inceleme başlatıldı. 

Sosyal medyada tık alma sevdası gıda sektöründe çalışan bazı insanları da etkilemeye başladı. Süt banyosu yapan sütçüden ekmek hamuruyla futbol oynayan fırıncıya kadar, hijyen kuralları unutuldu. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

BAKLAVA TEZGAHINDA TÜTÜN SARDI

Yarı çıplak bir şekilde baklava yapan kişi yufkaları ağzına aldı, tezgahta tütün sardı. O baklavaların başka insanlar tarafından yeneceğini unuttu. Sosyal medyada beğeni almak uğruna kameralara insanın içini almayan görüntüler verdi. 

Sosyal medyada büyük tepkiler çeken görüntülerin ardından inceleme başlatıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading