Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Varank'tan o zihniyete sert eleştiri: Vals organizasyonunu yatırım sayıyorlar

Bakan Varank'tan o zihniyete sert eleştiri: Vals organizasyonunu yatırım sayıyorlar

Türkiye'nin sanayi ve teknolojide dışa bağımsızlık yolunda eriştiği nokta ve dünyada örnek gösterilir seviyede başarılar göstermesi, muhalefet tarafından övgüyle bahsedilmek yerine eleştirilerle karşılanıyor.

Genel

23.01.2024, 17:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıklıkla bahsettiği, Türkiye'nin 2023 hedeflerinin yanı sıra 2053 ve 2071 gibi uzun vadeli planlara yönelik hedefler için hayata geçirilen dev projelerin önemini anlamayan ya da anlamamış yapan muhalefet kanadındaki bazı aynı isimler, her milli hamle karşısında 'açlık edebiyatı' yapıyor.

Muhalefetin bu karalama kampanyasına tepki gösteren isimlerden biri de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank oldu. Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini "Bir zihniyet var: İBB Başkanı'nın eşiyle tenis oynamak için Haliç'in üstüne yüzer kort yaptırmasını, vals organizasyonu düzenlemesini "çağdaşlık' ve 'yatırım' sayıyor." diyerek eleştirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafav Varank, tepkisini bu ifadelerle dile getirdi: "Bir zihniyet var: İbb Başkanının eşiyle tenis oynamak için Haliç'in üstüne yüzer kort yaptırmasını, vals organizasyonu düzenlemesini "çağdaşlık' ve 'yatırım' sayıyor. Ama milli uzay programını, çığır açıcı teknolojilere yatırımı duyduklarında verdikleri cevap millet aç oluyor..."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading