Yandex Metrica

Bakan Soylu duyurdu! Motor kullanıcıları bu habere çok sevinecek!: Artık o ehliyete sahip olmanıza gerek yok

Bakan Soylu duyurdu! Motor kullanıcıları bu habere çok sevinecek!: Artık o ehliyete sahip olmanıza gerek yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu motor kullanıcılarını sevindirecek bir haber duyurdu. Artık 125cc'nin altındaki motorlar için B sınıfı ehliyet yeterli olacak. 

Genel

15.03.2024, 09:57

A sınıfı ehliyete sahip olmayan motor kullanıcılarını sevindiren haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu, katıldığı bir canlı yayında 125 cc'ın altında olan motorlar için artık ayrı bir ehliyet alınmasına gerek olmadığını, B sınıf ehliyete sahip olanların da artık bu motorları kullanma yetkisinin olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, motor kullanımıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini açıklayarak, "Bundan sonra 125 cc'nin altındaki motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek" dedi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamaları şöyle;

"125 cc altı motorlar var. Türkiye'de 2 tekerlekli kullanımı arttı. 125 cc altı motorlar, şehir içi günlük kullanılan motor sayısı arttı. Biz de Milli Eğitim Bakanımızla konuştuk. Bundan sonra 125 cc'nin altındaki motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek. Bu konudaki çalışmalar belli noktaya geldi, arkadaşlar düğmeye bastı. Sadece 1-2 tane ders alabilecekler. Ek bir dersle bunu sağlayabilecekler, ayrı bir motor ehliyeti almaya gerekmeyecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading