Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Soylu duyurdu! Ehliyet ve kimliklerde birleştirme dönemi başlıyor! Artık nüfus müdürlüğüne gitmenize gerek yok

Bakan Soylu duyurdu! Ehliyet ve kimliklerde birleştirme dönemi başlıyor! Artık nüfus müdürlüğüne gitmenize gerek yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih'de bir alışveriş merkezinde Nüfusmatik cihazının açılışını yaptı. Alışveriş merkezinden havalimanlarına kadar bir çok yerde vatandaşların kullanımına sunulacak olan nüfusmatik cihazını vatandaşlara tanıtan Bakan Soylu, "Nüfusta devrim işler yaptık" dedi.

Genel

23.01.2024, 20:52

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde Nüfusmatik cihazının  açılışını yaptı. Nüfusmatik cihazını tanıtan Bakan Soylu, ehilyet ve kimliklerde yeni bir dönem başlatıldığını açıkladı. Artık ehliyetlerinde kimlikler gib çipli üretildiğini belirten Bakan Soylu,  "İsteyen ehliyetini kimliğe, kimliğini ehliyete yükleyebilecek" dedi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

EHLİYET VE KİMLİKTE YENİ DÖNEM

Yerli ve milli pasaportun üretildiğini açıklayan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

"Eskiden pasaportu, sürücü belgesini, emniyet verirdi, nüfusa aldık " Dünyada çip krizi, pasaport krizi yaşanmasına rağmen biz bugün pasaport müracaatının ertesi günü pasaportu adresine verebilme kabiliyetine geldik."

"Yerli ve milli pasaportumuzu ürettik. Bu yıl, ehliyet ve kimlikte bir sürpriz yapıyoruz. Ehliyetimizi çipli yapıyoruz. Çipli şekilde yaptığımız ehliyetimizin şöyle bir özelliği olacak. Ehliyetimizi kimliğimize, kimliğimizi de ehliyetimize yükleyebileceğiz."

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle


AYRI BİR EHLİYETE GEREK YOK

Vatandaşların hizmetine sunulan Nüfusmatik cihazlarının büyük bir kolaylık olacağını açıklayan Bakan Soylu motor kullanıcılarını da sevindirecek bir haberi duyurdu. Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Bundan sonra 125 cc'nin altındaki motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek. Bu konudaki çalışmalar belli noktaya geldi, arkadaşlar düğmeye bastı. Sadece 1-2 tane ders alabilecekler. Ek bir dersle bunu sağlayabilecekler, ayrı bir motor ehliyeti almaya gerekmeyecek."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading