Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu  çocuğu PKK tarafından kaçırılan ailelere müjdeyi verdi

Bakan Soylu çocuğu PKK tarafından kaçırılan ailelere müjdeyi verdi

Bakan Soylu, Diyarbakır'da çocuğu PKK tarafından kaçırılan ailelerle bir araya geldi. Soylu, basına kapalı olarak gerçekleştirdiği görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü ailelere bir sürprizi olacağını ifade etti.

Genel

23.01.2024, 17:37

Çocuklarının eli kanlı terör örgütü PKK üyeleri tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı şehirlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 674 gündür aralıksız olarak devam ediyor.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN SOYLU DİYARBAKIR'DA AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan ailelerle basına kapalı olarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Soylu, ailelerle yaptığı görüşmede Cuma gününü işaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aileler için bir sürprizi açıklayacağının müjdesini verdi. 

Aileler bu haberden sonra, sevinç içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği günü beklemeye başladı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

OĞLUNU BEKLEYEN ANNE: MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANIMIZ VERECEK

Dağdaki PKK kamplarına kaçırılan Doğan Güger için eyleme dahil olduğunu söyleyen anne Sultan Güger, takvimler 4 Ekim 2015’i gösterdiğinde oğlunun kandırılarak dağa kaçırıldığını ifade etti. Anne Güger, “6 yıldır haber aramıyorum ne arıyor ne de soruyor. Bir buçuk yıldır buradayım hiçbir güç beni buradan kaldıramaz, oğlumu almadan gitmiyorum. Ben siyaset yapmıyorum siyaseten de anlamıyorum. Benim dava çocuğum kimseden mal mülk istememişim çocuğumuz istiyorum. Allah’ın izniyle birer birer geliyorlar, inşallah bize de sıra gelecek. İçişleri bakanımız gelmişti onunla görüştük, 'müjdemiz var' dedi, herhalde Cuma günü söyleyecekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü burada olacak müjdeyi o bize verecek, vereceği müjdeyi bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdenin PKK tarafından kaçırılan çocuklardan birinin ailesine yeniden kavuşacağı bilgisi olduğu düşünülüyor.
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 2,5 yıl aradan sonra Diyarbakır'a gidiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading