Yandex Metrica

Bakan Nebati'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti

Bakan Nebati'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz günlerde vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu için İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyareti cemaatin yeni lideri olarak duyurulan Hasan Kılıç'ın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Genel

23.01.2024, 22:10

İstanbul'da böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında vefat eden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu, cuma günü son yolculuğuna uğurlandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, cuma günü cenaze töreni düzenlenen Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

TAZİYE ZİYARETİ

Cemaatin yeni lideri olarak duyurulan Hasan Kılıç'ın sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mahmud Efendi Hz’lerinin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye taziye ziyaretinde bulundu"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading