Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Kurum duyurdu! Beykoz'da imar süreci tamamlanıyor

Bakan Kurum duyurdu! Beykoz'da imar süreci tamamlanıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'la bir araya gelerek, toplantı yaptı. Toplantı sonucunda Bakan Kurum, Beykoz'daki imar ve planlama süreçlerinin tamamlanacağını açıkladı.

Genel

24.02.2024, 16:15

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve beraberlerindeki heyetle görüştü. 

Bakan Kurum heyetle yaptığı toplantı sonrasında Beykoz'daki imar ve planlama süreçlerinin tamamlanacağını açıkladı. 

Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Belma Satır, Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcımız Maliki Ejder Batur, AK Parti Beykoz İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç ve beraberlerindeki heyetle Beykoz'umuz için verimli bir toplantı yaptık." ifadelerine yer verdi. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

BEYKOZ'DAKİ İMAR ÇALIŞMAŞLARI TAMAMLANIYOR 

Diğer yandan yapılan toplantı hakkında detay veren Kurum, "Gerçekleştirdiğimiz toplantı neticesinde, Beykoz’da yıllardır çözüm bekleyen imar ve planlama süreçlerini tamamlıyoruz. İstanbul Boğazı’nın incisi Beykoz’umuz için el birliğiyle, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." sözlerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading