Yandex Metrica

Bakan Kasapoğlu Manavgat'ta madalyası yanan öğrenciye yenisini hediye etti

Bakan Kasapoğlu Manavgat'ta madalyası yanan öğrenciye yenisini hediye etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, incelemelerde bulunduğu Manavgat'ta kendisinden bilgisayar desteği isteyen öğrenci için yetkililere talimat verdi.

Genel

23.01.2024, 17:51

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 gün boyunca devam eden orman yangınında hasar gören mahallelerde incelemelerde bulunup, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

BAKAN MADALYASI YANAN ÖĞRENCİYE MADALYA HEDİYE ETTİĞİ

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesini 28 Temmuz'da esir alan ve 10 gün devam eden orman yangınlarında hasar gören Kalemler ve Evrenseki mahallelerini ziyaret etti. Beraberindeki ekiple Manavgat ilçesindeki AFAD Afet Yönetim Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, burada süren çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kasapoğlu, voleybolda kazandığı madalyası evinde yanan, Çeltikçi Ortaokulu'nun 8'inci sınıf öğrencisi Ece Ünal'a yeni madalya hediye etti ve yangından etkilenen Kalemler Mahallesi'nde vatandaşlarla görüşerek yaşadıkları sorunları dinledi.

Bakan Kasapoğlu ile görüşen lise öğrencisi Dilek Aktaş, oturdukları mahallede internet altyapısının henüz kurulmadığını ve yangında bilgisayarlarının yandığını dile getirerek, yardım istedi. Kasapoğlu da sorunun çözülmesi için yetkililere talimat verdi. Dilek Aktaş, "Yangın nedeniyle internet sıkıntımız var ve bilgisayar sıkıntımız var. Derslere katılamıyorduk. Sayın bakana bu sorunu aktardım, yardımcı olmaya söz verdi" dedi.

Bakan Kasapoğlu, ardından Evrenseki Mahallesi'nde yaşayanlarla bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading