Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan vatandaşla döviz diyaloğu: Tayyip Erdoğan’a güveneceksin gerisi Allah kerim

Bakan Karaismailoğlu'ndan vatandaşla döviz diyaloğu: Tayyip Erdoğan’a güveneceksin gerisi Allah kerim

Karabük'te Bakan Adil Karaismailoğlu ile esnaf arasında döviz kurunun düşmesiyle ilgili diyalog dikkat çekti. Dövizde yaşanan düşüşten memnun olan bir vatandaş, ''Şu an o kadar rahatım ki, vallahi çok mutluyum. Gerçekten muhteşem oldu.'' dedi. Bakan Karaismaioğlu ise vatandaşa şu yanıtı verdi; Tayyip Erdoğan’a güveneceksin gerisi Allah kerim.

Genel

23.01.2024, 18:32

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Karabük'te köprü açılışına katıldı.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE BÜYÜYOR'

Burada kısa bir konuşma yapan Karaismailoğlu, "Milleti dolarla avroyla hizaya getirmeye çalışanlara en büyük cevabı yine millet vermiştir. Hep söyledik; Türkiye büyüyor, Türkiye güçleniyor, Türkiye bölgesinde liderliğe ilerliyor" dedi.



'PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ'

''Sanayicimiz, ihracatçımız, çiftçimiz, turizmcimiz, bu ülkede değer üretenler, hizmet üretenler için uzakları yakın eden projelerimizi birbiri ardına hayata geçireceğiz" diyen Bakan Karaismailoğlu, "Filyos 5 Köprüsü, Karabük ve Zonguldak'ın sahip olduğu üretim kaynaklarının etkin biçimde ülke pazarlarına ve dış pazarlara daha hızlı ve güvenli ulaşmasını sağlayacaktır. Bölgedeki tüm yerleşkelerin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine büyük katkı sunacaktır" ifadelerini kullandı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN'A GÜVENECEKSİN GERİSİ ALLAH KERİM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü Kabine Toplantısı'ndan ardından ekonomi ile ilgili alınan tedbirlere yönelik yaptğı açıklamayla birlikte döviz kurunda sert düşüş yaşandı. Düşüşün ardından vatandaşlar, soluğu döviz bürolarında aldı. Karabük'te Bakan Karaismailoğlu ile esnaf arasında döviz kurunun düşmesiyle ilgili diyalog dikkat çekti. Dövizde yaşanan düşüşten memnun olan bir vatandaş, ''Şu an o kadar rahatım ki, vallahi çok mutluyum. Gerçekten muhteşem oldu.'' dedi. Bakan Karaismaioğlu ise vatandaşa şu yanıtı verdi; Tayyip Erdoğan’a güveneceksin gerisi Allah kerim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading